9 C
Pécs
szombat, április 27, 2024
KezdőlapSportLabdaKét év kényszerű szünet után ismét jön a PVSK Kosárünnep a Kossuth...

Két év kényszerű szünet után ismét jön a PVSK Kosárünnep a Kossuth téren

A koronavírus miatt az előző két nyáron nem lehetett megrendezni, idén azonban ismét lesz – immáron hatodik alkalommal – PVSK Kosárünnep a Kossuth téren. A szokásos utánpótlás torna mellett dobóverseny, kerekesszékes bemutató és tombola színesíti majd a programot.

Amíg nem jött a Covid, minden nyár elején menetrendszerűen érkezett Pécsett a Kossuth térre a PVSK Kosárünnepe. Mobil palánkok, a helyszínen kialakított pályák, versenyek, sok-sok labda, és ami a legfontosabb, több száz fiatal sportoló lepte el ilyenkor a teret – és két évnyi kihagyás után június 11-én, azaz most szombaton újra ennek lehetük majd tanúi, jön ugyanis újra a PVSK Kosárünnep.

– Várjuk a szülőket, rokonokat, barátokat, hogy testközelből átéljék, hogy mennyire élvezik sportolóink a kosárlabdát – mondta el az egyesület honlapján Tiszay László, a PVSK Kosárlabda Utánpótlás szakosztályának technikai vezetője. – A helyszín külön kiemelendő, hiszen a tér méreteiben is meg fogja mutatni, hogy mekkora létszámú a PVSK Kosárlabda Utánpótlása.

A helyszínen valamennyi fiatal kipróbálhatja magát, és ha valakinek megtetszik a sportág, még akár a PVSK nyári táboraiba is lesz lehetősége jelentkezni. Az esemény szombaton reggel 9 órakor kezdődik, és 14 óráig tartanak a programok.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő