16 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapSportLabdaOlimpián és vb-n is érmet szerezne Pécs asztaliteniszező klasszisa

Olimpián és vb-n is érmet szerezne Pécs asztaliteniszező klasszisa

Iola Pamela pécsi hallássérült asztaliteniszező nemrégiben párosban Európa-bajnok, egyéniben pedig bronzérmes lett a siketek kontinenstornáján. Ebből az alkalomból köszöntötték a sportolót a pécsi városházán szerdán.

Mint azt Sztojkovics Éva népjóléti és sportbizottsági elnök köszöntőjében elmondta, a város polgárai büszkék lehetnek Pamela teljesítményére, hiszen személyében újabb kiválóság csatlakozott városunkból a világ legsikeresebb sportolóihoz. Mint a következő esztendők nagyobb világversenyeire utalva elmondta, az asztaliteniszező fiatal kora miatt nagyon komoly további eredmények előtt áll, külön öröm, hogy pályája eddigi részében ehhez Pécsett biztosítani tudták a lehetőségeket.

Sztojkovics Éva köszöntötte Iola Pamelát

Iola Pamela jelnyelven köszönte meg a dicsérő szavakat, majd újságírói kérdésre kitért rá: egészen kicsi kora óta érdekelték különböző mozgásformák, de a labdajátékok álltak hozzá mindig a legközelebb. Jövőjéről szólva elmondta: a következő években két fontos világverseny is lesz; a vb-n és a siketek olimpiáján is az a célja, hogy érmeket szerezzen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő