9 C
Pécs
szombat, április 27, 2024
KezdőlapSportRangos elismerésben részesültek a pécsi vízipólósok

Rangos elismerésben részesültek a pécsi vízipólósok

A Sportért Felelős Államtitkárság által szervezett utánpótlás-élsport legjobbjainak ünnepi eseménye tavaly a pandémia miatt elmaradt, idén sikerült a 2022. évben kiemelkedő eredményt elért utánpótláskorú sportolókat és edzőiket köszönteni – számolt be honlapján a Pécsi Sport NZrt. (PSN).  

Női szakágban és a férfiaknál is vízilabdázók lettek az év legjobbjai az UP csapatok közül 2022-ben. Az eredményt a Héraklész Díjátadó Gála ünnepi keretei között hirdették ki.

A klasszikus csapatsportágaknál mindkét kategóriában a vízilabdázók vitték az első helyet. A belgrádi U18-as FINA Vízilabda Világbajnokság győztes csapata természetesen kiérdemelte az első helyezést, a PSN Zrt.-s Gaszt Roland csapatkapitánnyal az élen:

Balogh Botond, Bede Marcell, Biros Samu, Csite Loránd, Gaszt Roland, Gyapjas Viktor, Ionescu Erik, Leinweber Olivér, Nagy Ákos, Szalai Péter, Szécsi Marcell, Szépfalvi Gergely és Varga Vince.

A csapat edzői közül elismerték a sportszervezet szakosztályvezetőjét és edzőjét, Lukács Gergelyt is, és gratuláció illeti Kovács Róbertet, Kardos Istvánt, valamint a szövetségi kapitány Cseh Sándort is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő