12 C
Pécs
szombat, április 27, 2024
KezdőlapSportLabdaSiófokról erősített a PMFC

Siófokról erősített a PMFC

Az erdélyi származású Krausz Raul-Zoran a középpályán válhat majd a pécsi csapat hasznára.

Vasárnap már meg is kezdi tavaszi szerepelését a bajnokságban a PMFC NB II.-es labdarúgócsapata, azonban még az utolsó napokra is maradt egy bejelentés a klubnál. A télen több posztra is új játékost igazoló Munkás ezúttal a középpályára szerződtetett futballistát, méghozzá Siófokról. A 27 esztendős Krausz Raul-Zoran Erdélyben született, magyar-román kettős állampolgár, és pályafutása első felében Romániában pallérozódott. Megfordult a FC Maramures, a Dinamo Bucaresti, az ACS Berceni, az FC Olimpija Satu Mare és az ASU Poli együtteseiben is, majd 2018-ban igazolt Magyarországra, a másodosztályú Kazincbarcikához. Három szezon után Siófokon kötött ki, most onnan igazolt a PMFC-hez.

Krausznak nagy NB II.-es rutinja van már, hiszen 98 másodosztályú találkozón lépett pályára korábban, amelyeken 11 gólt szerzett.

– Örülök, hogy lehetőségem nyílt csatlakozni a PMFC-hez – nyilatkozta a klub honlapjának a pécsiek új szerzeménye, aki a csapat utolsó, Paks elleni edzőmeccsén már pályára is lépett. – Eddigi pályafutásom során sok tapasztalatot szereztem a román és magyar másodosztályban egyaránt, azon leszek, hogy a rutinommal segítsem a csapatot. Harcos vagyok, győztes típus, szeretnék minél több sikerhez hozzájárulni és a társakkal együtt fejlődni.

Fotó: PMFC / Kurdi József

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő