12 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapSportLabdaZajlik az élet a PMFC-nél: új igazolások, hétgólos edzőmeccs

Zajlik az élet a PMFC-nél: új igazolások, hétgólos edzőmeccs

Múlt pénteken, és ma is bejelentett egy-egy új igazolást az NB II.-es szezonra készülő PMFC labdarúgócsapata, amely mindeközben a hétvégén az élvonalbeli Paks vendégeként kapott ki egy gólgazdag felkészülési találkozón.

A hétvégén sem tétlenkedtek a pécsi labdarúgók, illetve a PMFC klubvezetői sem. Nem elég ugyanis, hogy Vas László vezetésével zajlik a kemény nyári meló a keret számára – és persze egyre-másra jönnek az edzőmeccsek is –, sorban egymás után érkeznek a bejelentések a frissen igazolt futballistákról is.

Múlt péntek óta két újabb játékossal bővült a PMFC játékoskerete. Előbb a szemtelenül fiatal, 18 éves védő, Dávid Zoltán írt alá a pécsiekhez, majd ma délután az elmúlt éveket Nyíregyházán töltő középpályás, Svedyuk Alex szerződtetését jelentette be a klub.

Persze utóbbi új igazolás azokat talán nem is igazán lepi most meg, akik szombaton figyelték a PMFC Paks elleni edzőmeccsét. Az élvonalbeli ellenféllel hajtós, sokgólos meccsen 5-2-es vereséget szenvedő PMFC-ben ugyanis Svedyuk már akkor is pályára lépett, akárcsak Dávid.

Sőt, ott volt a pályán Bukrán Erik is, aki könnyen lehet, hogy Helesfay Donát mellé érkezhet majd a Munkáshoz kapus posztra, erről azonban egyelőre nem született még végleges döntés.

Paks (NB I.) – PMFC 5-2 (2-0)
Labdarúgó-felkészülési mérkőzés.
PMFC 1. félidő: Bukrán – Sági, Preklet, Rácz, Katona – Keresztes, Bartha, Tölgyesi, Hegedűs – Adamcsek, Vízler.
PMFC 2. félidő: Bukrán (Vukman 68.) – Svedyuk, Dávid, Preklet (Thán, 75.), Berekali – Sinanovics, Turi, Szabó, Kónya – Tihanyi, Bíró.
Pécsi gólok: Tihanyi (60.), Bíró (72. – 11-esből).

Fotó: Kurdi József / PMFC

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő