Ezt látni kell: közel 40 csodálatos kép Pécsről és környékéről!

December 13-án hírportálunkon debütál Mészáros Dénes pécsi fotós kisfilmje, mely eddig soha nem látott, bámulatos képekben mutatja a várost és környékét. A bemutató előtt szemezgettünk egy kicsit a filmben is látható nem akármilyen képekből, melyeket nem ok nélkül láthatunk majd pécsi kiállításokon is.

Mint azt korábban megírtuk, december 13-án debütál hírportálunkon Mészáros Dénes pécsi fotós több éven keresztül készített timelapse-kisfilmje, mely – és ezt tényleg minden túlzás nélkül állíthatjuk – lenyűgöző képeken keresztül mutatja be Pécset és környékét. Az exkluzív bemutató előtt nemrég jelent meg oldalunkon a közel sem mindennapi kisfilm előzetese, most pedig egy kicsit tovább csigázva olvasóinkat álljon itt pár csodás kép a filmből. Pontosabban jó pár. Mert bizony ezekből a képekből nem lehet eleget megmutatni.

Az előzetes:

Nem is meglepő épp ezért, hogy a pécsiek a közeljövőben két városi kiállításon is megcsodálhatják ezeket a fotókat. Az egyik tárlatot a Mecseki Fotóklub szervezte, melynek tagja a kiállításon bemutatkozó Mészáros is. Ezen továbbá Krizmanics Zoltán képeit is megcsodálhatjuk január 6-ig.

A másik, december 8-a óta látogatható kiállításon Mészáros képeit több fotós munkáival együtt az I Love Pécs Caféban tudják megtekinteni az érdeklődők, és ami még fontosabb, meg is vásárolhatják azokat egy jó cél érdekében: a befolyt összegből az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítványt támogathatják.

Ahogy azt korábban írtuk, Mészáros Dénes egyszerű, őszinte lelkesedésből vágott bele az embert próbáló munkába, hiszen mielőtt belefogott, – saját elmondása szerint – nem tudott semmit a timelapse-videók készítéséről. Azért tartotta fontosnak, hogy elkészüljön ez a Pécset soha nem látott képeken bemutató film, hogy a pécsiek új fényben, új perspektívából is láthassák a várost.

És akkor íme a fantasztikus képcunami, ezekért a felvételekért megéri várni a film bemutatóját:

Hirdetés