Jótékonysági adással jelentkezik szilveszterkor a Maradj talpon!

Jótékonysági adással jelentkezik szilveszterkor a Maradj Talpon!, az m1 vetélkedő műsora, Gundel Takács Gábor irányításával ismert televíziós- és médiaszemélyiségek teszik próbára tudásukat – közölte az Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) pénteken az MTI-vel.

hirdetés

AZ MTVA Kommunikációs Igazgatóságának tájékoztatása szerint bárki is marad talpon a december 31-i vetélkedőben, a nyereményt jótékony célra ajánlja fel.

Szente Vajktól, Jakupcsek Gabriellától és Csiszár Jenőtől, a “szomszéd” vetélkedő játékvezetőjétől nem áll távol a csipkelődés és a versengés, ahogy Scherer Péter, Nacsa Olivér, Puskás Péter vagy Kovács Koko István is biztosan támaszkodhat majd humorára, helyzetfelismerő képességére vagy versenytapasztalatára. Novodomszky Évát és D. Tóth Krisztát viszont egyelőre alig, Szöllősi Györgyit és Varga Editet pedig még egyáltalán nem láthatták ilyen meglepő szerepben a nézők – áll a közleményben.

A különkiadás kedvéért néhány ponton még a játék szabályai is módosultak, de a végén – az eredeti szabályok szerint – a tizenegyből csak egy maradhat talpon.

A kérdések gyakran szilveszteri szokásokra, vicces mondásokra, legendás kabarétréfákra vonatkoznak majd, a helyes válaszok pedig egységesen 500 ezer forintot érnek. A játék kivételesen “utolsó vérig” tart, a vetélkedő végére így ötmillió forint halmozódik fel, a közösen összegyűjtött pénz sorsáról az egyetlen ringben maradó játékos dönt: az egész összeget az általa a játék elején megnevezett jótékonysági szervezet kapja – közölte az MTVA.