Bemutatjuk a legújabb pécsi állati üdvöskét: íme, ismerd meg Cuki Mukit!

A MancsRanch minden pécsi állatrajongó kedvenc helye, igazi vidéki érzést nyújt, ha valaki kiszakadna a városi dolgos hétköznapokból. A ranch tulajdonosa szó szerint imádja kedvenceit, újabb és újabb szőrmókokat ment meg és vesz magához. Legújabb „gyermeke” egy fiatal borz, ami szinte túl aranyos, hogy igazi legyen. A legtöbben egyenesen azt feltételezik, hogy talán plüssből van a Cuki Muki névre keresztelt jövevény. Mutatjuk. 

A patacsi birtok legújabb lakója nem véletlenül kapta ezt a nevet, hiszen tényleg állatira cuki. Nézzük csak:

Ránézésre nem is gondolnánk, hogy az 5 hónapos „borzbaba” már vagy 15 kilót nyom

– Mikor először megláttam az eredeti helyén, ahonnan elhoztam, kicsit megijedtem, idegenkedtem tőle. Majd jött egy törött szárnyú galamb, amivel játszani kezdett, nem bántotta, holott a borz alapvetően ragadozó állat és simán elkaphatta volna a sérült madarat. Hazafelé a szállítóketrecben a fiatal borz végig tombolt, sőt Pitekusz vadászgörényünkkel közös lakhelyét is átrendezte már némileg. Azonban kiderült, hogy Cuki Muki a borzokról kialakult közvéleménnyel ellentétben egyáltalán nem agresszív, sem állatot, sem pedig embert nem bánt. Olyan, mint egy lusta, kövér maci. Mindig a pocakját mutatja, ott kell simogatni. Nagyon szeretni való kisállat került hozzánk általa – így Fejes Rózsa, a MancsRanch tulajdonosa.

Messziről érkezett Pécsre az elárvult állat

Nemrég egyébként beszámoltunk róla, hogy olyan ismert emberek is ellátogatnak a patacsi birtokra, mint Weisz Fanni. Íme, itt egy kis összeállítás a ranch néhány imádni való lakójáról:

Korábbi élménybeszámolónk a ManchRanchon eltöltött napról pedig itt olvasható:

Igazi lelki feltöltődés a pécsi állati ranchon

Hirdetés