Közeleg az állatok világnapja, várjuk legjobb fotódat kis kedvencedről!

Minden állatimádó pécsi számára izgalmas online versenyt hirdetünk a számtalan világnap talán legjobbikának alkalmából. A részvétel pofonegyszerű: küldj egy fotót házi kedvencedről vagy kedvenceidről, ami szerinted igazi lájkmágnes! Ha valóban sokan szavaznak rá, máris tiéd lehet egyik szuper nyereményünk. 

hirdetés
Uránia Mozi

A fotó gyakorlatilag bármilyen lehet: vicces szelfi az állattal, egy jól elkapott pillanatkép a kedvencekről, de akár profin beállított fénykép, vagy egy másik szőrgombóccal megörökített jelenet is. Hogy kutyát, macskát, tengerimalacot, kígyót, pókot, vagy bármilyen másik állatot ábrázol az alkotás, azt pedig csakis a gazdira bízzuk.

A lényeg, hogy küldd el nekünk jó felbontásban, e-mailben az info@pecsma.hu címre, vagy Facebook-üzenetben szeptember 30-án éjfélig.

Fontos: a leveled tárgya legyen „állatok világnapja”, valamint tartalmazza a te és a háziállatod nevét!

A zsűri – mint minden általunk hirdetett verseny esetében – az internetes követőink népes tábora lesz. A képeket október 1-én tesszük majd közzé Facebook-oldalunkon, a sorrend pedig a világnapig, vagyis az október 4-e éjfélig összegyűjtött lájkok alapján alakul ki. A dobogós helyezettek nevét október 5-én, hétfőn tesszük közhírré.

Az első három, legtöbb lájkot összegyűjtő kép beküldője egy-egy 4990 forint értékű online kupont kap, melyet a Landventure egyik pécsi kalandjátékára használhat fel 2021. október 5-ig. Hogy miről is van szó, arról további információ olvasható IDE KATTINTVA.

Játékszabályzat:

  • Csak az e-mailben vagy Facebook-üzenetben elküldött fényképek vesznek részt a játékban. Hozzászólásban, vagy más módon érkezett fotót nem áll módunkban elfogadni.
  • A játékban minden, e-mail-címmel és/vagy Facebook-profillal rendelkező természetes személy részt vehet.
  • A fénykép készítésének dátuma nem számít. A lényeg, hogy az állat jól kivehető legyen rajta.
  • Csak az eredeti poszt alatt kapott lájkok vesznek részt a játékban.
  • Egy állat fényképe csupán egyszer küldhető be.
  • Általunk sértőnek ítélt tartalmat bemutató képet nem áll módunkban közölni az oldalon.
  • Amennyiben a beküldő nem írja meg saját és kedvence nevét, a fotóját nem töltjük fel.
  • Csakis saját fényképet tudunk elfogadni. Ha egy fotóról kiderül, hogy más szellemi tulajdonát képezi, a beküldőt azonnal kizárjuk a játékból, képét töröljük.
  • A résztvevő e-mailje elküldésével hozzájárul, hogy fotója és neve kikerüljön a PécsMa.hu honlapjára és közösségi oldalára.
  • A Facebookon közzétett fotók alatti hozzászólásokért lapunk nem vállal felelősséget.

Kiemelt képünk illusztráció.