A hétvégén menjünk moziba!

Kevés jobb dolog van egy lassú és lusta hétvégén beülni egy könnyed szórakozást nyújtó mozifilmre. A héten pedig két olyan film is érkezett az Uránia moziba, amikkel tökéletesen el lehet ütni egy langyos nyári estét.

hirdetés

Bizonyára mindenki emlékszik a Minyonokra. Az imádni való sárga kis bogyólények kitalálóinak új filmje, A kis kedvencek titkos élete pedig már a mozikban van, és bizony a gyerekek oda lesznek tőle, hiszen nincs apróság, aki ne szeretné ezt a vicces, kalandos, teljesen cuki beszélő állatokkal megtömött tipikus nyári slágerfilmet.

Az animációs filmben őrült kalamajkába keverednek kutyák és macskák, de van itt még tengerimalac, egy gonosz nyuszi, malac, kanári, sólyom, teknős és kígyó is, ráadásul minden állatnak saját, nem épp tőlük elvárt személyisége van. A városban elkeveredett főszereplő kutyák barátságának kialakulása a film fő cselekménye, mely sok-sok megindító és humoros pillanatot tartogat, melyekben remek kikapcsolódás lehet elveszni a pécsi kicsiknek, és talán még szüleiknek is.

Kicsit komolyabb vizekre evezve, itt van még a nyár egyik legjobban várt képregény-filmje is, az Öngyilkos osztag, melyben egy rakás olyan rossz életű képregény-gonoszt gyűjtöttek egybe a film szerzői, akik eleinte egymást és mindenkit utálnak, de szorult helyzetükből eredően együtt kell működniük ahhoz, hogy egy sokkal veszélyesebb ellenséget kiiktassanak.

Ugyan a címbeli osztag tagjai kattantak, kegyetlenek és teljesen kiszámíthatatlanok, a csapat megszilárdulásával mégis eggyé kovácsolódnak, és kemény akció-jelenetek közepette vágnak oda az emberiséget fenyegető gonoszoknak. Margot Robbie, Jared Leto, és Will Smith figuráiért mindenképp érdemes megnézni, már ha valaki szereti a túl sok gondolkodást nem igénylő látványfilmeket.

Az Uránia a filmeket a következő időpontokban vetíti a hétvégén:

Szombat (augusztus 6.)

A kis kedvencek titkos élete 3D:
12:30. 14:15,16:00

Öngyilkos osztag 3D:
20:15, 22:30

Vasárnap (augusztus 7.)

A kis kedvencek titkos élete 3D:
12:30, 14:15

Öngyilkos osztag 3D:
16:00, 18:15

Jegyeket itt foglalhat, vagy vásárolhat.