Boros Misi Pécsett zenél

A Virtuózok fiataljai március 8-án, vasárnap a Zsolnay Örökségkezelő NKft. meghívására a Kodály Központban adnak kivételesnek ígérkező koncertet.

hirdetés

A pécsi és Pécs környéki közönség – a képernyő után – élőben is hallhatja a zseniális előadókat, köztük a 11 esztendős Boros Misit, a kicsik korosztályának pécsi nyertesét.

Lugosi Dániel Ali (klarinét), a műsor fődíjasa, Boros Misi (zongora), a kicsik kategóriájának nyertese, Demeniv Mihály (harmonika), a műsor különdíjasa, és a döntősök, Sándor Zoltán (hegedű), aki 6 éves kora óta a Zeneakadémia különleges tehetségek osztályában tanul, Tóth Bettina és Szauer Bianka, a két szegedi hárfavirtuóz és Kiss Zoli, a bravúros hegedűs, Foki Dániel a Bécsben tanuló bariton, valamint Mohai Zsófia, a pécsi oboista a Kodály Központban bebizonyítják a közönségnek, hogy tehetségük és átütő előadásmódjuk méltán nyűgözte le a zsűrit és az ország tévénézőit.

Akik jegyet váltanak a koncertre, visszaidézhetik a műsorból már ismert darabokat, de találkozhatnak olyanokkal is, melyek műsoridő híján nem kerültek adásba. Az esten a televíziós műsor zsűrijében is részt vevő Kesselyák Gergely vezényel.

Jegyek válthatók a Kodály Központban és a Jegymester.hu oldalán, valamint valamennyi ismert jegyirodában.