Cserebere akció Kertvárosban

Túl sok a cuccod? Ne halmozz, adományozz! Adományozó- és cserebere akció lesz július 16-án 16 órától a Csontváry sétányon.

hirdetés

Feleslegessé vált, de jó állapotban levő, működőképes tárgyak tornyosulnak a szekrényben, tárolóban vagy a garázsban? Ne habozz, hozd el hozzánk, és garantáljuk, jó helyre kerülnek!

Segítünk megkeresni adományozókat, legyenek akár magánszemélyek, szervezetek, cégek, vállalkozások; és megtaláljuk a befogadó szervezeteket is. Csereberélhetsz is, kézműveskedhetsz és tippeket kaphatsz az újrahasznosítás jegyében. Mindezt jó hangulatú kitelepülős program keretében teheti mindenki, aki kilátogat “cuccával” a kertvárosi Csontváry sétányra, július 16-án 16.00-19.00 között.

Az eseményre szeretettel vár mindenkit a szervező Pécsi Zöld Kör, és partner szervezetei a Mosolymanó Egyesület és az Ökováros-Ökorégió Alapítvány.

A program a Humusz Szövetség országos adományozó akciójának pécsi állomásaként, a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás programjának támogatásával valósul meg.