Fogadjon örökbe virágokat a Tettyén!

Anyák napja délutánján színes családi programokkal várja a családokat a Pécsimami Közhasznú Egyesület, 14 órától 18 óráig a Tettyei romoknál. 

hirdetés

Névvel ellátott szívecskével fogadhat örökbe egy rózsatövet édesanyjának kicsi és nagy, felnőtt és gyermek egyaránt, 17 órakor. A későbbi séták alkalmával a névvel megjelölt rózsák megnézhetők, megöntözhetők és az arra látogatóknak élmény lesz látni a sok szívvel megjelölt virágot, amelyek üzenete: „Anyának lenni jó!”.

Az eseményen a gyerekeket történelmi játszóház, levendulás kézműves foglalkozás, légvár, gokartok, hangszerkipróbálás és csillámtetoválás várja.

A Pécsimami örömmel állt az ötgyermekes Patak Gyöngyvér kezdeményezése mellé, melynek célja:, hogy anyák napjára 1 millió forintos adományt gyűjtsenek össze a pécsi PIC (Perinatális Intenzív Centrum) koraszülötteinek megsegítésére, a pécsi „Beteg Újszülöttekért Alapítvány” javára.

A rendezvényen 15 órakor Györfi Anna színésznő olvas fel Patak Gyöngyvér koraszülött ikreinek történetét elmesélő díjnyertes írásából, majd az is kiderül, hogy anyák napjára sikerült-e összegyűjteni a kitűzött összeget. Egy „PIC-i” még hiányzik, aki szeretne, itt tud csatlakozni a kampányhoz: http://patakgyongyver.hu/

Bővebb információ itt.

A programok ingyenesek, a május 13-ai esőnap programja az eredetivel megegyezik.

A rendezvény a Pécsimami Közhasznú Egyesület szervezésében, a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg. A rendezvény fővédnöke: Csizi Péter országgyűlési képviselő.