Leszámolnak a mítoszokkal

Milyen ügyvezetői és tulajdonosi felelősséggel jár, ha vállalkozol? Találkozhatsz-e rejtett buktatókkal vezetőként, milyen súlya lehet a döntéseidnek? Léteznek-e sikeres vállalkozási forgatókönyvek, vagy minden csak a szerencsén múlik? Szeretnéd hallani, hogy mások hogyan lettek sikeresek?

hirdetés

Az áprilisi FIVOSZ Club előadásai nem csak a már működő cégek vezetőinek, de vállalkozásindítás előtt állók és fiatalok számára is tanulságos információkkal szolgálnak, eloszlatva számos népszerű és vitás kérdést, illetve tévhitet!

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) célja, hogy segítse a következő vállalkozói generációt és megteremtse azt a vállalkozói réteget, akik cégeiket hosszútávon sikeresen vezetve megerősítik a KKV szektort és hozzájárulnak egy sikeres nemzeti gazdaság megteremtéséhez. A FIVOSZ a fiatal magyarországi vállalkozók és vállalkozó kedvű fiatalok közössége és hivatalosan elismert érdekképviseleti szerve mind hazánkban, mind az EU-ban. Független fórumként elkezdte összefogni és érdemben segíteni a következő vállalkozói generációt, hidat képezve a ma és a jövő vállalkozói között. Ezzel összefüggésben, a TÁMOP 2.3.6-ban résztvevőket (link: vallalkozzitthon.hu) várják,mivel számukra a mostani rendezvény témája kiemelten aktuális. A fiatal vállalkozóknak lehetősége lesz szakértőktől kérdezni, ezen kívül kapcsolatépítésre is kiváló alkalom.
Program:

„A vezető tisztségviselők jogállása és felelőssége az új Ptk. tükrében” – dr. Fábián Viktória, alkalmazott ügyvéd

„Sikersztorik – vállalkozz okosan!” – Varga Kálmán, FIVOSZ Dél-dunántúli regionális vezető

Az előadások után lehetőség nyílik tanácsot kérni adózás területén is, melyben segítséget Pető Ákos könyvelő nyújt térítésmentesen! Sok szeretettel várunk minden fiatal vállalkozót és vállalkozói ambíciókkal rendelkező fiatalt. Az esemény után Business Beer Party-t is lesz, ahol remek barátságok és akár üzleti kapcsolatok is születhetnek. A részvételi szándékot a baranya@fivosz.hu e-mail címen lehet jelezni.