Nők és Csajok Napja Kertvárosban

Pécs-Kertvárosban egy különleges rendezvénnyel várják a nőket március 21-én, szombaton. Az Apáczai Általános Művelődési Központ („Nevkó Művház”) és a pécsi Nők és Csajok Projekt március 21-én a pécsi, baranyai hölgyeket, lányokat, nőket, csajokat szólítja meg egy egész napos (9.00-17.00), díjmentes rendezvénnyel.

hirdetés

Divatról, trendekről, megújulásról, szépségről, egészségről, női dolgokról, lehetőségekről lesz majd szó a szombati programon. Emellett a Nők és Csajok használt női ruhabörzén kincseket lehet keresni, de megnézhetjük néhány pécsi márka divatbemutatóját, öltözködési-, haj-, smink-, illat-tanácsadását hozzák helybe.

Dudás Attila, a Dudás-Hajas Szalon tulajdonosa, és Klotcz Edit a Kloe Exkluzív Fashion üzletvezetője egy különleges beszélgetésen vesz részt. Lesznek workshopok, a női baráti társaságok pedig leülhetnek a relax-csevegősarokban: minőségi kávéval, masszázzsal, női lapokkal, egy közös, kellemes együttlétre. A nap végére pedig azt is megtudhatjuk, ki lesz Kertváros szépe, a Fashion Art Modellügynökség szervezésében, a nap zárásaként zajló szépségverseny (19.00-21.00) döntőjében.

Részletes program ITT.

tavaszi zsongás, nőnap