Rendező és operaénekes a Pécsi Cirfandli Estén

Újra Cirfandli Est lesz Pécsett, ismét jól ismert, neves művészek beszélgetnek tudományról, kultúráról. Az előző két esemény telt házas sikert hozott, valószínűleg most sem lesz ez másként.

hirdetés

Szalad az idő, immár a harmadik alkalommal rendezik meg a Pécsi Cirfandli Esték rendezvényt. A Pécsi Polgári Szalon Egyesület szervezésében kezdődött el a Pécsi Cirfandli Esték beszélgetés-sorozat, amely eddig is telt házas, nagy sikerű rendezvényeket hozott. Az estek során két meghívott Kossuth- vagy Széchenyi-díjas vendéggel egy pohár pécsi cirfandli mellett Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár, Pécs országgyűlési képviselője beszélget.

Vidnyánszky Attila a magyar színházi élet meghatározó alakja

December 7-én 18.00 órakor a Magtár Látogatóközpontban ismét neves vendégek lesznek az est résztvevői: Vidnyánszky Attila Kossuth- és Jászai-díjas rendező, akinek olyan darabok fémjelzik a nevét, mint az Egri csillagok, a Bánk bán vagy éppen a Csíksomlyói passió, 2013 óta a budapesti Nemzeti Színház főigazgatója. Beszélgetőtársa Gulyás Dénes Kossuth- és Liszt-díjas operaénekes lesz, akinek fellépéseit számos esetben láthatta-hallhatta a pécsi zeneértő közönség.

Gulyás Dénes operaénekes művészete sok pécsi zenerajongót elbűvölt már

A beszélgetésen a részvétel ingyenes, azonban december 5-éig regisztrálni szükséges a meghivo@pecsipolgariszalon.hu e-mail-címen.