VI. Babahordozó Napok

Október első felében a világszerte babahordozást népszerűsítő programokat szerveznek a Nemzetközi Babahordozó Hét keretében, ehhez csatlakozott idén hatodik alkalommal a pécsi Hurcibaba Klub és rendezik meg a lelkes önkéntesek a VI. Pécsi Babahordozó Napokat. Két napon, két különböző helyszínen várják az érdeklődőket.

hirdetés

Október 15-én, szerdán 10:00-12.00 Kertvárosban a Csontváry sétány 4. szám alatt hordozóeszköz bemutató, tanácsadás, kölcsönzési lehetőséggel várják a hordozni vágyókat. 17:00-kor Hordozós séta indul innen, amihez bárki csatlakozhat babájával.

Október 16-án, csütörtökön 10-16 óráig egész napos szakmai program zajlik a Civil Közösségek Házában, melynek keretében előadásokat hallgathatnak a látogatók, lehetőség van egész nap hordozók kipróbálására, szakmai segítséget nyújtanak a Klub hordozási tanácsadói. Gyerekeket játéksarok, éhezőket szopisarok várja szeretettel!

Október 16-án, 10 órától a Papnövelde utca Modern Magyar Képtárban indul a babahordozóval érkezők számára ingyenes tárlatvezetés a Leonardo, a reneszánsz zseni kiállításon.