Csúnyán leitta magát a Momentum buliján az LMP vezetője

Igyunk, csak lehetőleg csendben

A lehetséges szövetséges párt buliján rúgott be az LMP vezetője, ezért kidobták onnan.

A Nyitás Fesztiválról dobták ki a biztonságiak Ungár Pétert, az LMP vezetőjét, miután csúnyán leitta magát. Hajnal Miklós, a Momentum szóvivője szerint minősíthetetlenül viselkedett, de nem szerette volna részletezni.

hirdetés

Az Azonnali.hu számolt be róla, hogy részegen inzultusba keveredett egy biztonsági őrrel a pártvezető, de az nem egyértelmű, megütötte-e őt. Ungár Péter a lapnak elmondta, megpróbálta, de fizikai képességei nem biztos, hogy elegendőek ehhez.

Magyar Nemzet kérdésére azt mondta, valóban egy patakból szedték ki, és hiányos öltözetben vezették ki onnan, ekkor került összetűzésbe is az őrökkel.

Ungár Péter továbbá azzal kommentálta a történteket, hogy ennél volt már részegebb is, például az Azonnali buliján, de az mégis szebben végződött. „Úrifiúnak” tartja magát, ezért nem szeretné kiteregetni, a momentumosok mennyit ittak a fesztiválon.

Érdekes kérdés, mi lesz így a Momentum és az LMP lehetséges összefogásával, mennyire befolyásolja a két párt közötti szövetséget a kellemetlen incidens.

Hirdetés