Leütötték a PMFC volt játékosát

Városi Viktor tavasszal még Pécsen játszott, most a Haladás focistájaként keveredett verekedésbe két csapattársával együtt – írja a Bama.hu

hirdetés

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság oldalán olvasható a hír, hogy december 7-én az egyik szombathelyi szórakozó hely előtt vitatkozott össze egy pécsi, egy szombathelyi, egy budapesti és egy sárvári férfi. A szóváltás végül tettlegességbe torkollott, ezért a járőrök előállították a 21 éves, V. Viktort; a 23 éves, M. Rolandot; a 25 éves, D. Gábort és a 26 éves, K. Lászlót. A Bama.hu a Nyugat.hu információira hivatkozik, akik szerint a három férfi nem más, mint  Dvorschák Gábor, Mursits Roland és Városi Viktor, a Haladás focistái.  Városi Viktor egyébként pécsi, korábban a PMFC játékosa volt.

A fiatalemberek szóváltásba keveredtek egy társasággal, majd a dolog tettlegességig fajult. K. László leütötte Városi Viktort, aki eszméletét vesztette. Segítségére sietett Dvorschák és Mursits, de őket is leütötték.

A Rangadó.hu kiderítette: a verekedést kezdeményező fél, bizonyos K. László valójában Kiricsi László, a Falco KCés az ASE korábbi kosárlabdázója. A sportoló nyilatkozott is a portálnak.

A gyanúsítottak kihallgatása jelenleg is folyamatban van. A Szombathelyi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.