Felhő, szél és egy kis zuhi

Jó hír azoknak, akiknek nagyon melegük van, rossz hír azoknak, akik még bírják: egy kis felfrissülést hoz a hétvége.

hirdetés

Az infót a met.hu oldaláról szemezgettük le és továbbítjuk nektek részletesen is. Mi azért terveznénk grillpartikat és strandolást is. Egy kis felhő és szél ne vegye el a jó kedvünket és persze a tervezés örömét! No, de akkor itt vannak a tények, a kék pedig a lényeg:

Péntek

Északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és többfelé várható zápor, zivatar. Késő délután északnyugat felől csökken a felhőzet. A délnyugati szél megélénkül, majd a szél estétől a Dunántúlon északnyugatira fordul, és ott többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 30 fok között valószínű, délnyugaton lehet melegebb.

Szombat

Felhőátvonulásokra számíthatunk több-kevesebb napsütéssel, többfelé záporral. Az északnyugati szél nagy területen viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között valószínű.

Vasárnap

A több-kevesebb napsütés mellett keleten több, másutt kevesebb lesz a felhő, elszórtan valószínű zápor. Az északnyugati, északi szél többfelé erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között valószínű.