Ha most ébredt, csak ezt olvassa el

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt hétfőn Pécsett.

hirdetés

ÜZLETILEG IS JÖVEDELMEZŐ A KÓRUSFESZTIVÁL

A számítások szerint akár félmilliárd forintos bevételt is jelenthet a pécsi vendéglátósoknak, szállásadóknak és szolgáltatóknak az éppen egy év múlva nálunk zajló kórus világtalálkozó.

FIÁVAL SZURKOLT PÁVA

Kint volt fővárosi Európa-bajnokságon a polgármester, ahol egy meccset nézett meg. Akkor a horvátokat vertük meg. A magyar csapat a tornán csak egyszer kapott ki, de éppen a legrosszabbkor. A döntőben a szerbektől.

REPÜLT A SZÁGULDÓ CIRKUSZHOZ

Bár az ágyához volt kötözve, ez sem tartotta vissza azt a beteget, aki kiugrott a szigetvári kórház ablakán. Azt mondta, a Forma 1-es magyar nagydíjat szerette volna megnézni.

PÉCSEN TANUL MISS BIKINI

Hazánk legjobb bikinis modellje, a második legszebb nő Pécsen végzi tanulmányait. A hölgynek már korábban is voltak kisebb-nagyobb modellmunkái.

PÉCSEN NYARALNAK. DE MIÉRT?

Ezt kérdeztük meg többek között német és nigériai honfitársainktól. A cikkből kiderül, mi az ami megfogta őket városunkban.

PÁR NAP ÉS NYIT A HULLÁM

Méghozzá éjszakai fürdőzéssel, diszkóval, s olyan kültéri medencékkel, amelyek bárhol megállnák a helyüket. Közel ötvenmilliót költöttek el a felújításokra.

EZÉRT DUCI MINDEN NŐ

A természet zsírpárnákkal gondoskodik arról, hogy megmaradjon a hölgyek termékenysége. Kis odafigyeléssel azonban csökkenthetjük az ezzel kapcsolatos vizuális jeleket.