Ha most ébredt csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt hétfőn Pécsett.

hirdetés

ILYEN LESZ AZ IDŐ ŐSSZEL

Alaposan utánajártunk, hogy a hűvös nyár után számíthatunk-e egy kis felmelegedésre ősszel. A magánmeteorológus jó hírekkel kecsegtet. ITT számolunk be bővebben.

KIRABOLTÁK A DINNYEÁRUST

A vádlottak élettársak, akik nemrég egy paprika spay segítségével raboltak ki egy dinnyést Pécsett. A Pécsi Járási Ügyészség vádat emelt a két személy ellen. Részletet cikkünkben.

VÁLASZTHATÓ TANTÁRGY AZ AIRSOFT

A  műanyaggolyót kilövő légfegyverrel játszott hobbi-sport választható tantárgy a pécsi egyetemen – mindez azért történik, hogy változzon a sport jelenlegi megítélése.

NYOLC POLGÁRMESTERJELÖLT PÉCSEN

Fidesz-KDNP Páva Zsoltot, az ÖPE Kővári Jánost, a Modern Magyarország Mozgalom Tukora Gábort, a Jobbik Gyimesi Gábort, az LMP Keresztes Lászlót, míg a Forum Sopianae Egyesület, az MSZP és az Együtt-PM Kovács Ágnest indítja a posztért. További részletért kattintson!

FUSS BABAKOCSIVAL!

A legújabb divatról írtunk, a babakocsival való futásról. A családi sport lassan Pécset is meghódítja, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott. Kattintson a részletekért.

MINDEN RENDBEN A PMFC-NÉL

Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) bejelentése nyomán megindult a kényszertörlési eljárás. Utánajártunk, a PMFC Sport Kft. pár napja pótolta az elmaradását.

hirdetés

Hirdetés