Már épül Pécs negyedik Mekije: jövőre nyitnak!

Megkezdődtek a munkák a Siklósi úton, a tervek szerint a jövő év első negyedévében meg is nyílhat a legújabb, korszerű autós McDonald’s a Park center mellett – szúrta ki a Pécsi Stop.

Idén az új éttermi koncepció alapján mind a három pécsi McDonald’s megújult, a Pécs Plazában, az Árkádban és a Zsolnay úton lévő McDrive étteremben is már a „jövő éttermi élményével” találkozhatnak a pécsiek.

A jövő élménye egyébként azt jelenti, hogy a vendégek az igényüknek legmegfelelőbb módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el a termékeket. Emellett környezetvédelmi szempontokat is figyelembe vettek: az étteremlánc június 25-ével kivonta az egyszer használatos műanyag evőeszközöket, szívószálakat és pohártetőket. A fagyispoharakat is papír alapú kelyhekre cserélték – foglalta össze a Pécsi Stop.

A meglévő három pécsi étteremben zajló fejlesztésekkel párhuzamosan pedig megindult a negyedik beruházás, vagyis a Siklósi úti új autós Meki építésének előkészítése, melyről korábban már mi is beszámoltunk.

Így áll most a munka a kertvárosi Park center szomszédságában (a temetővel szemben):

Az épülő egység várhatóan 70 új munkahelyet jelent majd a környéken élőknek a lap értesülései szerint.

Az új pécsi étteremben szintén a fenntartható alternatívákkal várják majd a vendégeket.

hirdetés
Uránia Mozi