21 C
Pécs
hétfő, április 29, 2024
KezdőlapKultZónaPécsett első helyen szerepel a kultúra: jön az Országos Könyvtári Napok

Pécsett első helyen szerepel a kultúra: jön az Országos Könyvtári Napok

A PécsLIT irodalmi fesztivál után újabb izgalmas programsorozattal várja olvasóit a Csorba Győző Könyvtár, október 3-a és 9-e között.

Több mint 15 éve, többféle hagyományt követve, de tartalmában mindig sok újdonságot kínálva kerül sor az Informatikai és Könyvtári Szövetség szervezésében az Országos Könyvtári Napok eseményeire, a szakma legjelentősebb, legtöbb érdeklődőt megmozgató őszi programsorozatára. Eddig közel 60 baranyai település csatlakozott már, csaknem 140 programmal az országos felhíváshoz.

A pécsi Csorba Győző Könyvtár ahogy eddig, idén is csatlakozik az eseménysorozathoz és változatos programokkal várja a pécsi és a baranyai olvasókat. Az intézmény a megyében 286 települést lát el könyvtári szolgáltatásokkal, melyek közül minden alkalommal számos kistelepülés csatlakozik programokkal, közösségi eseményekkel az Országos Könyvtári Napokhoz.

Hogy mi vár az olvasókra? Pécsett többek között író-olvasó találkozó Kollár-Klemencz Lászlóval, illetve a rendhagyó irodalomóra az Apáczai Csere János Fiókkönyvtárban, Milbacher Róberttel és Pion Istvánnal. Érdemes tudni, hogy a Pécsbányai KönyvtárPont is több programmal beszáll.

Az idei teljes kínálatot ide kattintva láthatjuk.


Jó hír a könyvmolyoknak: október 8-tól a Csorba Győző Könyvtár Apáczai Csere János Fiókkönyvtár, valamint a Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtár szombatonként is nyitva! Több információért ide kattintsunk!
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő