Utoljára lép fel a Kispál és a Borz. De most tényleg utoljára. Komolyan!

A Kispál és a borz és az állatneves zenekarok

A világ legbarátságosabb orfűi fesztiválja, a Fishing on Orfű 2016-ban június 22-25. között kerül megrendezésre. Lesz Kispál és a Borz utoljára és valószínűleg – az utóbbi évekhez hasonlóan – elővételben teltház.

hirdetés

December 1-én indul a jegyértékesítés a jövő évi Fishingre, amely 2016 június 22-25. között lesz.

Buli lesz megint
Buli lesz megint

A csütörtöki, pénteki és szombati napijegyek értékesítése kora tavasszal, a részletes zenei program közzétételekor kezdődik.

Jövőre valami véget ér: 2016-ban a Fishingen lesz Kispál és a Borz utoljára. A legendás zenekar visszatérés-trilógiájának utolsó darabjával jövőre végleg lezárul a Kispál-sztori. A búcsúzó etapban az utolsó sorlemezek (Velőrózsák, Turisták bárhol, Én, szeretlek, téged), valamint nagylemezen meg nem jelent koncertslágerek kerülnek majd terítékre.

kispál
Utoljára lépnek fel, elvileg

A zenekar – az előző évekhez hasonlóan – külföldön melegít majd a Fishinges koncertre. Tehát 2016-ban is elcsíphetjük a Kispált pár nyugat-európai klubban, valamint a Felvidéken is.

A visszatéréshez kapcsolódóan a zenekar idén is kedveskedik díszdobozos kiadvánnyal: az életmű középső szakaszához tartozó sorlemezek mellé természetesen odakerült az idei Fishinges koncert filmje is.

Jó hír a filmek szerelmeseinek, hogy jövőre mozihelyszínnel bővül a fesztivál. A rendezvény hangulatába tökéletesen passzoló helyszínen leginkább zenei témájú filmeket vetítenének, valamint az utóbbi évek kiváló magyar felhozatalából is szemezgetnének a szervezők. A Fishing on Orfű egyébként koncertjeinek nagy részét több kamerával rögzíti, 2015-ben már az összes előadást felvette, így már több mint 300 koncertfilm található archívumában, amelyből szintén láthatunk jó párat az új helyszínen.

Csak úgy, mint az elmúlt két évben, a Fishing jó eséllyel idén is már elővételben telt házas lesz, tehát érdemes időben jegyet / sátorjegyet venni, valamint szállást intézni Orfűn vagy Pécsett.