A Grúz Állami Népi Együttes a SUKHISHVILI pécsi premierje

A Grúz Állami Népi Együttes a világ leghíresebb előadóhelyszínének állandó, és visszatérő sztárvendége. Óriási sikerrel lépett fel többek közt Sydney Operaházban, az Albert Hall-ban, a Coliseumban, a Metropolitan Operaházban, a Lincoln Centerben.

hirdetés

 

A Grúz Állami Népi Együttes volt az első és az egyetlen népi társulat, mely a leghíresebb és legigényesebb színpadon, a milánói Teatro Alla Scala-ban felléphetett. Példátlan esemény volt: a függönyöket 14 alkalommal húzták fel, ami a mai napig egy megdönthetetlen rekord.

A 70 éves jubileumát ünneplő Grúz Állami Népi Együttes élőzenével kísért kétórás lélegzet elállító műsora ezúttal Pécsen is.

Sukhishvili nagy 05

BLACK FRIDAY kedvezmény csak egy napig – 40 % a jegyek árából a SUKHISHVILI – Grúz Állami Népi Együttes pécsi premierjére NOVEMBER 25. PÉNTEKEN egész nap!

Kedvezményes jegyvásárlás a www.jegy.hu oldalon !

“…vitathatatlanul… nincsen náluk nagyszerűbb néptánccsoport a világon.”
The Washington Post, USA,

“A program egy két és félórás dupla fortissimo.”
The Washington Post, USA,

“Lélegzetelállító ritmus, ami lenyűgözi a közönséget és féktelen lelkesedésre ösztönöz.”
“A Grúz Állami Népi Együttes egy egyedülálló fenomén, amit egyszer az életben mindenkinek látnia kell.”
Le Figaro, Franciaország,

“Egyenesen fantasztikus .”
The New York Times, USA

Pécsen a Lauber Dezső Sportcsarnokban December 2-án este 7 órakor lesz ez a felejthetetlen előadás. Jegyek a Partyzoo jegyirodájában (Pécs , Ferencesek utcája 26 tel.: (20) 551 3416) és a www.jegy.hu weboldalon.