Az ingatlan kiváló befektetés – az Investhouse-szal mindenképpen!

Lakáskiadásból származó garantált havi jövedelem: vajon létezik ilyen? Ráadásul kényelmesen, otthonról, a karosszékből? Az Investhouse egyedülálló szolgáltatásai pontosan az ilyen igényekre válaszolnak.


Pénzügyi szakemberek véleménye alapján az egyik legjövedelmezőbb befektetés az ingatlan lehet, hiszen a megvásárlása után pénzt „termel”. Szerencsés esetben hamar megfelelő bérlőre akadunk, akivel zavartalan az együttműködés, ám a helyzet nem mindig ilyen egyszerű. Ezért érdemes mihamarabb felvenni a kapcsolatot az Investhouse-szal.
Talán magunk is hallottunk már egy-egy rémtörténetet a lakást „lelakó” link albérlőkről, vagy éppen visszarettenünk egy ekkora projekt levezénylésétől.

Az Investhouse szerencsére elébe megy az esetleges kényelmetlenségeknek, macerának, amit a megfelelő bérlők felkutatása, a lakáskiadás koordinálása, a bérlőkkel való folyamatos kapcsolattartás, ügyintézés jelenthet. Ráadásul mindezt öt évig ingyen kínálja.

Képzeljük el, hogy van legalább 25 millió forintunk, amit szeretnénk kamatoztatni. Mi lehetne megfelelőbb, mint egy gyönyörű, prémium kategóriás lakásba fektetni és azt azonnal kiadni, hogy mihamarabb visszahozza az árát, és majd még éveken keresztül passzív bevételhez jussunk. Egy olyan régi múltra visszatekintő, gyönyörű és hívogató egyetemi városban, mint Pécs, erre kiegyensúlyozott kereslet mutatkozik: még a budapestinél is jóval kiegyensúlyozottabb.

Szerencsére ez a pandémia idején is változatlanul igaznak bizonyult.

Az Investhouse Kft. kifejezetten befektetési ingatlanokkal foglalkozik, mégpedig a piacon országosan is egyedülálló konstrukciók szerint, így ajánlott hozzájuk fordulni, ha a fentiekben gondolkodunk.

A szolgáltatások ráadásul földrajzilag semlegesek, legyünk bár távol a várostól, mindvégig lehetőségünk nyílik online ügyintézésre. Az Investhouse országosan egyedülálló szolgáltatáscsomagjában a lakóparkban megvásárolt ingatlanokra fix mértékű, és határozott időre szóló bérleti díj kifizetését vállalja a lakás tulajdonosa számára, oly módon, hogy a megvásárolt és teljesen berendezett lakást öt évre visszabérli.

A tulajdonos számára ez maximálisan kockázatmentes, hiszen ő minden hónapban kiszámíthatóan megkapja a piaci mértékű bérleti díjat. Ráadásul ebben az időszakban az Investhouse felügyeli a lakás kezelését, foglalkozik a bérlőkkel és a karbantartással, így a tulajdonosnak lényegében semmilyen teendője nincs az ingatlannal.

A pécsi székhelyű cég minőségi referenciaként tudja felmutatni többek között a Szigeti úti társasházakat, valamint a rövid időn belül átadásra váró Golden Corner lakóparkot, amely kiválóan demonstrálja, hogy a cég prémium szolgáltatásban gondolkodik úgy az építés, a kivitelezés, mint a bérleti konstrukciók terén.

Amennyiben az idei év végéig támad kedvünk csatlakozni a projekthez, még biztosan lehetőségünk nyílik igénybe venni a fent taglalt öt éves konstrukciót.

Akit részletesebben is érdekel a még eladó ingatlanok választéka, látogassa meg az Investhouse weboldalát: www.investhouse.hu

(x)

hirdetés
Uránia Mozi