Parkolj egyszerűen!

Autóval járni kétség kívül a legkényelmesebb közlekedési forma. Egészen addig a pillanatig, amíg nem kell egy parkolóórát vadásznunk, és közben fél szemmel a parkolóellenőrt figyelnünk, nehogy abban a 2 percben büntessen, amíg mi az érméket dobáljuk az órába.(X)

hirdetés

PR_cikk_nagy_kep (1)

Aki autóval jár, jól ismeri az érzést: izgalom, idegesség, kapkodás, stressz. A parkolóóra mindig akkor romlik el, amikor mi szeretnénk fizetni, az ellenőr tuti akkor írja fel a rendszámunkat, amikor a legközelebbi órát keressük, az aprónk pont akkor fogy el, amikor fizetni kéne.

Mi lehet erre a megoldás?

Igazán egyszerű. Simple.

A Simple mobilalkalmazás Parkolás szolgáltatásával kényelmesen és gyorsan tudsz parkolási tranzakciót indítani, és még csak ki sem kell szállnod a kocsidból! Ráadásul most az első 500 Ft-ig a Simple állja a parkolásod! Jól hangzik, igaz? Mit kell érte tenned?

  • Töltsd le az alkalmazást és regisztrálj saját adataiddal! Nyisd meg a Simple appban a Parkolás csempét, és add meg az autód rendszámát!
  • Válaszd ki, hogy hol parkolsz, a zónakód vagy a cím megadásával! Ebben segít a GPS alapú automatikus helymeghatározás.
  • Indítsd el a parkolást, majd válaszd ki a fizetési módot: fizethetsz bankkártyával, vagy előre feltöltött Simple egyenleggel.
  • Aktiváld 500 Ft-os kuponodat az alábbi kód beírásával: PM263548!
  • Futó parkolásodat nyomon követheted az appban, és bármikor leállíthatod.
  • Állítsd le a parkolást! A parkolás lejárta előtt többször is figyelmeztetünk, így nyugodtan intézheted ügyeidet.

Ennyi az egész. Nincs több bolyongás a városban, nincs több véletlenül elkapott parkolási bírság, nincs több kényelmetlenség!

A Simple appal egyszerűen és kényelmesen tudsz parkolást intézni.

A kupon 2015.11.30-ig érvényes.

Simple_logo_allo_szlogennel_RGB