13 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapSportLabdaKezd pofozógéppé válni a PVSK – Kaposváron is súlyos vereséget szenvedett a...

Kezd pofozógéppé válni a PVSK – Kaposváron is súlyos vereséget szenvedett a Pécs

Az első félidőben még egál meccset játszott Kaposváron a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata, a nagyszünet után azonban darabjaira hullott Dragan Alekszics együttese.

Mivel a hét közepén, a Jászberény vereségével már eldőlt, hogy a PVSK férfikosár-csapata kiesni már semmiképp sem eshet ki az élvonalból, valójában totálisan tét nélkülivé vált az alsóházi rájátszás hátralévő hét fordulója. Ezzel együtt azért persze minden itt érdekelt csapat örülne, ha legalább a maximumot kihozva a nem ideális helyzetből, a kilencedik helyet azért elcsípné a szezon végén. Úgy tűnik azonban, hogy bár jó pozícióból indult neki e cél elérésnek a Pécs, mostanra gyakorlatilag elvesztette esélyét rá. Sőt, ha így folytatja Dragan Alekszics, látványosan alulmotivált és kedvetlen csapata, könnyen lehet, hogy az utolsó előttiként zárja az idei évet.

Most épp a Kaposvárral csapott össze a PVSK, és szenvedett fájóan sima vereséget. Pedig az első félidő után még nem úgy állt a dolog, hogy sima lesz, ugyanis egy elég élvezetes húsz perc után csupán két ponttal vezetett a KKK. A harmadik negyedben azonban teljesen szétestek Rujákék, amit a Kaposvár könyörtelenül használt ki, és végül a földbe döngölte a Párducokat.

Kaposvári KK–PVSK-Veolia 91-68 (23-23, 22-20, 22-9, 24-16)
Kosárlabda-NB I., férfiak. Alsóházi rájátszás.

Kaposvári KK: KRNJAJSKI 13, MILISZAVLJEVICS 30/9, Rivers 2, Bogdán 4, HENDLEIN 13. Cs.: BAKI 13/3, Plézer 16/6, Puska. Vezetőedző: Nikola Lazics.
PVSK-Veolia: Ruják 2, FUNDERBURK 23/12, Dragasevics 6/6, Demeter 2, BRKICS 20. Cs.: Lewis 6, Budimir 3/3, Krivacsevics 6. Vezetőedző: Dragan Alekszics.

Fotó: olajofficial.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő