Több mint 200.000-en látták, amit ebben a baranyai suliban művelnek!

Országosan is egyedülálló, amit a Bólyi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola folyosójával készített a munkaközösség. Egy egész szintet matricáztak fel azért, hogy a gyerekek játékosabb és készségfejlesztőbb környezetben töltsék mindennapjaikat. Az internet népe pedig imádja a kis videót, amit feltöltöttek. Pár hét leforgása alatt több mint 200 ezren tekintették meg, ahogy a gyerekek ugrabugrálnak a nem mindennapi folyóson. 

hirdetés
Uránia Mozi

KLIKK A KÉPRE A VIDEÓHOZ!

A szünetekben, de még óra közben is használják azt a folyosót, amit kifejezetten a gyerekek kedvéért matricáztak fel az iskola oktatói.

– Olyan játszóhelyet akartunk a gyerekeknek kialakítani, ami nemcsak kellemesebb környezetet teremt számunkra, hanem fejleszti is őket – mondta Far Jánosné Czinner Ágnes, az intézmény vezetője.

A sablont a munkaközösség készítette el és szabadidejében ragasztgatta fel a folyosóra. Ez pedig nem várt sikert ért el a gyerekeknél.

– Azt tervezzük, hogy az iskola udvarán folytatjuk a matricázást, mert már most nagyon népszerű a gyerekek körében – tette hozzá az intézmény vezetője.

Vélhetően ez az „ugróiskola” az országban is a legnagyobbak közé tartozik, hiszen egy egész emeletet fed le.

 

Hirdetés