hirdetés

Új vezér a Zsolnaynál

Korb Zoltán

2014.03.07

 • kisrészvényes

  Ha én pályáztam volna kedves kommentelő már a tulajdonosok és Tretz Úr sem lenne a gyár élén!
  A gyárban dolgozók viszont a bevásárlóközpontban lassan kenyeret sem tudnak venni nemhogy medencét hisz éhbérért dolgoznak
  Irigykedésről szó sincs az “álommelóra” A vezérigazgatói állást nem kötelező elvállalni egy biztonsági örnek.
  Egyébként meg majd a Treitz Úr vagyonára irigykedjen a NAV!

 • HE

  Tisztelt Kisrészvényes! bamán és itt előadott hozzászólásai alapján úgy tűnik, mintha Ön is pályázott volna a posztra… Azt is tudni tetszik, hogy hány évtized alatt, és mennyi munkával épült fel az a ház? (nem épített, hanem sima bevásárlóközpontban megvehető medencével – és nem úszó. Csak, hogy ne keltsen már itt másokban irigységében hamis látszatot…)

  Bár szerintem nem olyan könnyű feladat a Zsolnay élére most beállni….nem hinném, hogy ez egy álombeosztás lenne, amire olyan nagyon irigykednünk kellene…persze ilyen a magyar virtus… mindenesetre a nagy többség tényleg itt (is) ismeretlenül ítélkezik. viszont aki megválasztotta/ták ők valószínűleg ismerik…

 • kisrészvényes

  Hol is botladozott az új vezérigazgató? Elözö munkahelyén a QX-Impex-nél mint gépkocsi előadó minimálbéren bejelentve.Ebből telik egy úszómedencés családi házra? Aki nem hiszi járjon utána! Hozzáértés szakmai tudás?
  Tényleg ettől már nincs lejjebb ebben a gyárban!

 • Soós Mónika

  Mindannyian csak irigységből beszéltek, mert akad olyan ember, aki aki mindig feljebb lép a ranglétrán és +adatik neki egy ilyen lehetőség.Kérdem én:Ismeri közületek bki is ezt a bizonyos férfit?Mert szerintem 1ikőtök sem.Mielőtt ítélkeztek járjátok végig az útját, botladozzatok+ minden1es kövön, amiken ő is +botlott és álljatok fel,ahogy ő felállt..Na utána mondhatjátok, h ismeritek.Tökéletes vezérigazgató lesz!!!Sok szerencsét neki!

 • kisember

  Amikor màr azthiszed nincs ennél lejjebb,mindig rácáfolnak.Döbbenet.Legalább a látszatot tartanák fenn,hogy ez nem pénzmosás.

 • Igaz?

  Nevetséges, döbbenetes, ilyenről utoljára az ötvenes évek elején hallottunk. Ki tud ezek után a gyárban értelmes munkát végezni? A gyár bejáratára ki lehet tenni: BOLONDOKHÁZA.

 • hexagon

  ki lesz a következő? egy takarítónő?

 • maximiliem

  Vagy lehet csak Ő vállalta?