Nők előtt maszturbált, fegyház a büntetése

K.I. vádlott Pécsett több nyilvános helyszínen nőket szólított meg, többüknek szexuális ajánlatot tett, nemi szervét mutogatta vagy önkielégítést végzett a sértettek előtt. A Pécsi Járásbíróság két év börtönre ítélte.

hirdetés

A Pécsi Járásbíróság február 26-án kihirdetett ítéletével K. I. vádlottat 6 rendbeli szeméremsértés vétsége miatt, mint többszörös visszaesőt 2 év börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte, egy korábbi szabadságvesztés büntetéséhez kapcsolódó feltételes szabadságot megszüntette. Az elsőfokú ítélet ellen az ügyész, a vádlott és a védője is fellebbezést jelentettek be.

A többszörös visszaeső K.I. 2016. május 19. és június 4. között, Pécsett több nyilvános helyszínen nőket szólított meg, többüknek szexuális ajánlatot tett, nemi szervét mutogatta vagy önkielégítést végzett a sértettek előtt.

A Pécsi Törvényszék, mint másodfokú bíróság  május 23-án tartott nyilvános ülést és hozott másodfokú ítéletet az ügyben, miszerint a szabadságvesztést fegyházban rendelte végrehajtani.