Magát operálta meg az atádi férfi

Másfél hónapja lüktetett egy ár a jobb lábán. Nagyon fájt neki, hosszú volt a várólista, így úgy döntött megoldja magának. Egy nagyatádi férfi több milliméter hosszú vérrögöt műtött ki a lábából – olvasható a Sonline.hu-n.

hirdetés

Seres István másfél hónapja érezte először, hogy a jobb lábán egy ér ujjnyi vastagon kitágult, lüktetett. Ám attól félt, hogy mire műtétre kerül a sor, addigra már késő lesz.

– Jóddal, borotvaszesszel sterilizáltam egy szikét, fertőtlenítettem a lábam is, amelyet elszorítottam combtőnél és térdnél, ha túl nagy lenne a vérzés, kötszerpólyákat is odakészítettem. Ezután egy injekciós tűvel kiszívtam a vért a lábamból. Óriási fájdalmaim voltak, de kibírtam. Az eredmény engem igazolt, mert egy egy centi vastag, 6-7 milliméter hosszú vérrögöt sikerült eltávolítanom a szervezetemből – nyilatkozta a férfi a hírportálnak.

A műtéti terület ugyan begyulladt, a nyirokcsomói megnagyobbodtak, de a férfi szerinte el fog múlni. A nagyatádi kórházba ment kontrollra, ahol megállapították, hogy helyreállt a lába vérellátása.