Matyi: Csányi hatalma túl nagy

Matyi közleménnyel készül

A hvg.hu-n megjelent interjúban az Alexandra vezetője, a PMFC tulajdonosa azt állítja, Csányi Sándor az ország legnagyobb uzsorása, igazi oligarcha, s hatalma akkora, amekkora egy demokráciában nem megengedhető.

hirdetés

Matyi Dezső a lapnak nyilatkozva azt mondta, teljesen Lázár Jánossal ért egyet, aki szerint az OTP uzsorakamatot számít fel, és Csányi Sándor az ország legnagyobb uzsorása.

Arra a kérdésre, hogy miért döntött úgy, hogy beszáll a labdarúgásba, azt felelte: kevésbé racionális döntést hozott. Hozzátette: más nagyvállalkozók is éreztek késztetést arra, hogy beszálljanak a labdarúgásba, nem feltétlenül politikai előrelátás nélkül.

“Ha anyagi szempontból nézzük, az ember tulajdonosi felelősségvállalása egzakt módon addig tart, amíg a pénze. Az erkölcsi felelősségvállalás esetemben pont az életem végéig. A finanszírozás megoldását, ahogy eddig is vállaltam, a jövőben is nekem kell megoldanom. A hogyanról ne kérdezzen, az hadd legyen az én dolgom” – nyilatkozta a tulajdonos.

  • Szekeres András

    A következtetéseket valakiknek le kellene vonni és végre nekiállni dolgozni!

  • Szekeres András

    Azért azon érdemes elgondolkodni,hogy azt mondták a bankárok:a bankot a devizahitelesek javára történő ítélet és az ezzel járó következmények sem roppantanák meg!De folyton sírnak,Csányi úrnak papírja van arról,hogy mint közszereplő többet kell elviselni a kritikákból!Aztán az is tény,hogy Pécs sokkal kevesebb támogatást kap,mint más városok csapatai.

  • szöcs

    Egyetértek. Remélem megoldja a problémát, mi annyit tehetünk jegyet veszünk a meccsekre.