Ha most ébredt, csak ezt olvassa el

NEM KÉRNEK A HAJLÉKTALANOKBÓL

hirdetés

A pécsieket kérdezte a városvezetés, támogatják-e a Fidesz rendeletét, amely megtiltaná a közterületeken az életvitelszerű tartózkodást. A megkérdezettek több mint 80%-a szeretné, ha nagyobb rend lenne a városban és nem kérnek a részegen kiabálókból.

hajléktalan23

PÉCSEN IS VAN ÖRDÖGŰZŐ PAP

A Vatikán a minap ismerte el az örödgűzők társaságának működését. Kiderült, hogy a csoport 250 katolikus papja közül a pécsi Gál Péter plébános az, aki ördögöt űzhet Magyarországon.

MATYI DEZSŐNEK NINCS NYUGTA

Alighogy a focibotrány elcsitult, máris nekiestek a pécsi vállalkozó cégbirodalmának: több könyves cég is milliókat követel tőle.

BICIKLIT A BICIKLIHEZ

Új, különleges bringatárolókat kaptak a pécsiek: művkaros és műszakis hallgatók keze munkáját dIcséri a Balokány ligetben átadott színes dokkoló.

PÉCSI SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ HORVÁTORSZÁGBAN

Orcsik Darinka lett a Bosznia-Hercegovinában rendezett verseny nyertese, ahol a nem Horvátországban élő, legszebb népviseletet hordó lányt keresték. A 23 éves lánnyal beszélgettünk.

orcsik darinka1

MEGEMLÉKEZÉSEK HÉTVÉGÉN

Péntektől vasárnapig tart a Pécsi Zsidó Hitközség programsorozata, amely a hetven évvel ezelőtt elhurcolt holokauszt-aldozatokra hivatott emlékezni. Emléktábla-avatással indult el a program ma.