Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt Pécsett.

hirdetés

HOGYAN ISMERJÜK FEL A MELLRÁKOT?

Magyarországon a mellrák a vezető halálozási ok a nőknél, évente több mint kétezren halnak bele. Megelőzni nem lehet, de idejében felismerni igen, mi pedig segítünk ebben.

JÓ MÓKA AZ ELSŐS KÖZÉPSULISOK SZÍVATÁSA? 

Körbenéztünk a pécsi középiskolások szecskaavatóinak környékén, és kiderült, hogy szinte minden iskolában máshogy avatják be az elsősöket. Hol durván, hol kevésbé, hol pedig sehogy.

ÚJ DESIGN A VÁROSI MÚZEUMOKNÁL

Hasonló, friss és szép új megjelenéssel fog tarolni az összes pécsi múzeum. Az egységes arculat azonban nem az „egy kaptafára készült” megjelenést jelenti.

JÓ TANÁCSOK FINNYÁS GYEREKEK SZÜLEINEK

Végre kiderül, hogy mi kell ahhoz, hogy egy kisgyerek megegye azt az átkozott spenótot. Szülők és pszichológusok szakvéleménye következik.

MIÉRT BUKOTT EL CSÚFOSAN A PÉCSI BALOLDAL?

Politológusok elemzik az önkormányzati választások eredményét. Miért történt minden úgy, ahogy? Mit jelentenek az eredmények a két fél számára? Cikkünkből megtudhatja!

TIPPEK ÉS TRÜKKÖK ÁLLÁSINTERJÚRA INDULÓ NŐKNEK

Az állásinterjúkon résztvevő nőknek érdemes kihasználniuk külsőjükből eredő előnyeiket, ugyanis sokkal többet üzenhetnek a megjelenésükkel, mint gondolnák. A sminkeletlen arc például rossz pont, sőt a nadrág helyett is érdemesebb szoknyát választani.

TÖBB EZER ÚJ MUNKAHELY PÉCSETT?

Három komoly érdeklődővel folytat titkos tárgyalásokat a város, komoly munkahelyteremtő beruházásokról van szó. Ha egyezségre jutnak, az ugyanis akár több ezer új munkahelyet is jelenthet.