Hirdetés

Kertmozi, finom hűsítők, esti vezetett séták és fantasztikus koncertek a csillagos ég alatt – ez a Zsolnay Plázs, a Zsolnay Negyed nyári programsorozata. Fellép többek között a Sárik Péter Trió, Kollár-Klemencz László, a Karthago, a Magyarpalatkai Banda és a Magashegyi Underground! Mutatjuk a részleteket!

Nyáresti Pirogránit séták – minden héten!

Egy kellemes nyáresti séta a negyed mesés épületei között, a parkban, egy idegenvezető, aki elmeséli a legizgalmasabb Zsolnay-sztorikat, egy pohár zamatos villányi bor a Tiffán pincészetből, egy mini kiállítás a Kemence Galériában, majd utána egy laza koncert, vagy táncház a Zsolnay Kulturális Negyed Pirogránit udvarán.

További részletek ITT!

Sárik Péter Trió feat. Berki Tamás

Európa egyik legjobb jazzénekese és az ország közönségkedvenc zenekara! A Sárik Péter Trió ezúttal Berki Tamással kiegészülve hoz önfeledt, mosolygós dallamokat Pécsre! Várunk július 13-án a Zsolnay Negyed Pirogránit udvarán egy holdfényes jazzkoncertre!

További részletek ITT!

Kollár-Klemencz László, Farkas Róbert és Dargay Marcell lírai dalestje

Zabolátlan lovaim – Gyönyörű, érzelmekkel túlfűtött dalok Kollár-Klemencz László, Farkas Róbert és Dargay Marcell lírai dalestjén július 21-én. Jóleső nyáresti melankólia a csillagok alatt.

További részletek ITT!

Karthago

Túl a hatezer koncerten! A legendás Karthago Pécsre érkezik. Minden idők egyik legjelentősebb magyar rockzenekara július 27-én csap a húrokba.

További részletek ITT!

Magyarpalatkai Banda – koncert és táncház

A Magyarpalatkai Banda a táncházmozgalom egyik legismertebb és legkedveltebb vonószenekara. Egyaránt játszanak magyar, román és cigány népzenét.

További részletek ITT!

E.K. Avenue – Kertész Erika: Risk Taker

Kertész Erika szólókarrierje mellett az E.K. Anenue zenekar vezetője és a 2018-as Jazzy Dalverseny az első helyezést és a közönségdíjat is elnyert Oneword együttes énekesnője. Pécsett a 2022 októberében megjelent harmadik, Risk Taker című lemez zenei anyagát hallhatjuk.

További részletek ITT!

Magashegyi Underground

„Úgy volt, hogy egyszer még látlak, Árnyék vagy úgy lépsz elém” A Magashegyi Underground beveszi a Zsolnay Negyedet! Legismertebb dalaikkal érkeznek Bocskor Bíborkáék augusztus 17-én a Pirogránit udvarra.

További részletek ITT!

Kertmozi

A legnagyobb filmklasszikusok, popcorn és a nyáresték bódító illata vár a Pirogránit udvaron.

További részletek ITT!

(x)

Hirdetés