Minden, amit tudni kell a keddi polgármesteri fogadóóráról

Péterffy Attila a tavalyi fogadónapon a meszesi iskolában

Mint azt a napokban megírtuk, Péterffy Attila, Pécs polgármestere február 1-jén, kedden tart fogadónapot a Pécsi Kulturális Központ Apáczai Művelődési Házának színháztermében. Íme a legfontosabb információk az eseményről:

  • A kapukat délelőtt 9 órakor nyitják, a fogadónap délután 15 óráig tart.
  • Az érdeklődők érkezési sorrendben sorszámot kapnak, és ezek alapján, egymás után tehetik fel kérdéseiket a polgármesternek, illetve a polgármesteri hivatal főosztályait képviselő munkatársaknak.
  • Az előzetes érdeklődés alapján az önkormányzat sok pécsi jelenlétére számít. Mindez azt jelenti, hogy az érdeklődőknek hosszabb várakozási időre kell felkészülniük, ezért a szervezők kérik a résztvevők türelmét és megértését.
  • Azért, hogy a polgármester minél több pécsivel tudjon személyesen találkozni, a szervezők azt kérik, hogy mindenki felkészülten, a kérdéseit, észrevételeit előre átgondolva érkezzen a találkozóra. A szervezők kérése, hogy a beszélgetés során is gondoljanak a többi várakozóra, és törekedjenek a tömörségre annak érdekében, hogy minél több érdeklődőnek legyen lehetősége a személyes beszélgetésre.
  • Azt is kérik, hogy a várakozás alatt a járványügyi előírásokat mindenki tartsa be, vagyis húzzon orrát és száját egyaránt eltakaró maszkot, várakozás közben tartson másfél méteres távolságot a többiektől és használja a helyszínen is biztosított kézfertőtlenítőt.

A polgármesteri fogadónapon 9 és 11 óra között részt vesz Szakács László országgyűlési képviselő is.