Az átmeneti gazdasági ellehetetlenülés miatt január végén meghirdetett színházmentő akciót március 23-ig meghosszabbították.

hirdetés
Uránia Mozi

Mint írja lapunkhoz eljuttatott közleményében a Pécsi Harmadik Színház, több ok miatt döntöttek a meghosszabbítás mellett.

  • Visszajelzésekből értesültek arról, hogy sokakhoz az információk csak jelentős késéssel jutottak el.
  • A színház bonyolult helyzetével kapcsolatban számos kérdést kapnak, melyekre igyekeznek reagálni, és ezek is időt emésztenek fel.
  • A segélykiáltásra sokan mozdultak meg, hogy fellépésekkel, azok bevételével járuljanak hozzá a gyűjtéshez. E sorozatnak első eseménye volt február 16-án Nagy Bandó András önálló estje, melyet továbbiak követnek az előttünk álló egy hónapban, és ezek bevétele jelentős tételt jelent (a napokban adnak még hírt erről).
  • A támogatási kampány láthatóságának segítésére a színészek is összefogtak, amiből további események születnek a következő hetekben.

A színház emellett ismét köszöni mindenkinek a felajánlott adományt, és azt kérik, hogy az e-mailben kifejezett támogatási szándékukat tartsák fenn, ők pedig mindent megtesznek azért, hogy a szükséges összeget összegyűjtsék, hogy a színház a jövőben is örömet szerezzen közönségének.