Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt kedden Pécsett.

hirdetés

 

KORSZERŰ LESZ A KÖZVILÁGÍTÁS

Pécsett a tervek szerint hamarosan elindul egy közbeszerzés, aminek keretében a mostani elavult utcai lámpákat LED-es változatra cserélnék. Ez 900 millióba kerül, ugyanakkor hosszú távon nagyon gazdaságos megoldás.

led2

MODERNIZÁLJÁK A SÜRGŐSSÉGIT

Szeptembertől a 400 ágyasba költözik a sürgősségi betegellátás. A hotelszerű körülmények között gyorsabb, kényelmesebb ellátást kapnak majd a betegek. A szobákhoz többek közt külön fürdő is tartozik majd, a hamarosan záruló beruházás 14 milliárd forintba kerül.

BICAJOZNI TRENDIN IS LEHET

Aki eddig esetleg még azt hitte, hogy ha biciklivel megy munkába, akkor nem öltözhet fel rendesen, annak érdemes elolvasnia cikkünket, amiben hasznos tippeket olvashat a kerékpározás és a divat kettőséről.

bringa, kerékpár

A VALUTAVÁLTÁS SZABÁLYAI

Pénzügyi szakértő segítségét kértük arról, miként érdemes átváltani a nyaralásra szánt pénzt. Kiderült többek közt, hogy a legtöbb esetben, ahol csak lehet, érdemes a bankkártyát használni, míg a maradék ráfordításokat a helyi valutában érdemes rendezni.

VÉGTELENNEK TŰNIK A VAKÁCIÓ?

Pedig még jócskán hátravan belőle! Az Abszolút Nő összegyűjtött néhány szórakoztató játékot, amivel lefoglalhatják a szülők a folyton aktív gyerekeket.