Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt ma Pécsett.

hirdetés

Visszatérnek Pécsre

Lapunk több olyan embert is megkérdezett, akik korábban külföldre mentek, de végül mégis inkább visszatértek Pécsre. Van, akinek a lelkesedése fogyott el, másokat a honvágy gyötört. Ha kíváncsi a részletekre, kattintson ide!

Burgermustra a Király Streatben

Új hely nyílt a belvárosban. Hárman, háromféle burgert kóstoltunk a Streatben. Az eredményekről itt írtunk részletesen.

Szociális érzékenység zálogházakkal

A pécsi szocialisták első embere, egy jómódú ügyvéd, Gulyás Emil. Gulyás cégekben is érdekelt, köztük a Pécsett több zálogházat is működtető Aurita Zrt.-ben. Azt mondja, ő így segít a szegényeknek. A részletek itt érhetőek el.

Emberfeletti teljesítmények pécsiektől

Mindum Károly és Antal Zoltán kiérdemelte a Dupla Vasember elismerést. Egy olyan versenyen indultak, amelyen 33 óra alatt teljesítették kétszer az ironmant.

Indul a “Rockmarcsi”

A közkedvelt malomvölgy őrület hétfőn vette kezdetét. Megírtuk, mi lesz ebben a cikkben, s képeket is közöltünk a nyitányról. Hamarosan videós beszámolókkal is jelentkezünk.

Kiürült a belváros a hőség miatt

A kínzó kánikula miatt szinte teljesen kihalt a belváros hétfőn. Fotósunk készített pár fotót arról, mit is csinálnak ilyenkor a pécsiek.

Mérgező limonádé?

Nem árt vigyázni a citrusfélékkel, mert különböző vegyszerekkel kezelik őket. Cikkünkben végigjártuk, miként kímélhetjük meg magunkat a káros vegyületektől.