11 C
Pécs
szombat, május 18, 2024
KezdőlapKultZóna„Lenni, vagy nem lenni?” - jótékonysági gálaestet rendez a harmadik színház

„Lenni, vagy nem lenni?” – jótékonysági gálaestet rendez a harmadik színház

Március 15-én, este 17 órától gálestet rendeznek a harmadik színházban. A színházmentő akció keretében tető alá hozott eseményen közel ötven pécsi és budapesti színművész fog fellépni, hogy ezzel is segítség a teátrum életben maradását.

Ahogyan arról korábban már többször is beszámoltunk, a Pécsi Harmadik Színház az életéért küzd, ezért is hirdették meg Színházmentő akciójukat, hogy a jótékonysági felajánlásoknak köszönhetően folytathassa működését az intézmény.

A színház mai közleményéből megtudtuk, hogy az akciót március 15-én egy gálaesttel folytatják, amelyen rengeteg pécsi színész mellett számos olyan fővárosi művész is fellép majd, aki korábban már megfordult a harmadik színház egy-egy előadásán a színpadon. Fillár István, Lux Ádám, Márton András, Újvári Zoltán, Gergely Róbert és még sokan mások azért vállalták el tiszteletdíj nélkül a szereplést, hogy az esemény teljes bevételét a színház megsegítésére tudják felhasználni a szervezők. Az est házigazdái Vári Éva és Bősze Ádám lesznek.

Egy jól sikerült gálaest valóban nagy lépés lehetne az életben maradás felé, ugyanis kiemelt helyárú jegyek vásárolhatók rá 10, 15 illetve 25 ezer forint értékben. Közleményében a színház azt kéri: „aki teheti, jöjjön el erre az egyszeri és megismételhetetlen eseményre és segítsen életben tartani a magyar dráma
fellegváraként ismert teátrumot.”

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő