Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt kedden Pécsett.

hirdetés

KEVESET BÍRSÁGOLJÁK A PÉCSIEKET

Cikkünkből kiderül, hogy bírságolás terén igen jól teljesítenek a pécsiek. Csendháborítás miatt csak egy, parlagfű esetében is csak pár bejelentés érkezett. A tiltott helyen történő dohányzás pedig már igen ritka városunkban.

ELSZAPORODTAK A TOLVAJOK

Az elharapózott betöréseknek köszönhetően az idősek már félnek kimenni kertjeikbe a Kishegyi dűlőben. Emiatt jelenleg a járőrszolgálat és a bűnügyi szolgálat rendszeresen ellenőrzi a területet. A helyzet javult, részletekért kattintson!

IGAZSÁGOK A KOFFEINRŐL

Pécsi szakemberünk beavat a koffein rejtelmeibe. Tudta, hogy a napi 3 kávé még egészséges is? Lerántjuk a leplet a tévhitekről. További igazságok ITT!

PÁVA: FEJLŐDIK A BIZTONSÁG PÉCSETT

Mai sajtótájékoztatóján Pécs polgármestere elmondta, hogy az augusztusban induló közterület- és közlekedésbiztonsági program keretein belül az utak biztonságát és a járőrszolgálatot fejlesztenék. Kattintson a részletekért.

MESÉK, AMIK TANÍTANAK

Cikkünkben összegyűjtöttünk többnyire pécsi író tollából származó mesét, melyek szórakoztató jellegük mellett a gyermek érzelmi intelligenciáját is növelik. Érdekli hogyan? Kattintson.

ÚJABB ABLAKOK TÖRTEK

A Tudásközpont ablakai közül három újabb darab zuhant a földre. Ez nem az első alkalom, de szerencsére a táblák biztonsági üvegből készültek, így sérülést nem okozhatnak.

NAGY ERŐKKEL KERESIK CSIZMADIA ILDIKÓT

Nem először tűnik el az 50 éves pécsi nő, két éve egy hétre távozott lelkigyakorlatra. Senki nem tud semmit a hölgyről, a rendőrség nagy erőkkel keresi. További részletek cikkünkben.